20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ψυχικό : Έκλεισε Κουκά, Πολυτάρχου, θέλει Αθανασούλα, αποχώρησε ο Κυρίτσης

Ιδιαίτερα ισχυρό ρόστερ τείνει να δημιουργήσει το Ψυχικό, το οποίο ετοιμάζεται να μπει στην 9η του διαδοχική σεζόν στον πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Παίκτης της ΑΕΨ θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Κουκάς, ο οποίος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α2, και ουσιαστικά αποτελεί τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον  Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς που συμφώνησε με τα Φανάρια της Νάξου. Για την επιθυμία του Γιώργου Ρεμεντέλα να εντάξει στο δυναμικό του τον 36χρονο πολύπειρο γκαρντ σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του το basketa.gr στις 11/7.

Το Ψυχικό φαίνεται να είναι η ομάδα που κερδίζει την υπογραφή του Μιχάλη Πολυτάρχου, με τον πολύπειρο γκαρντ να δείχνει να προτιμάει την ΑΕΨ παρά τις προτάσεις που είχε και από άλλες ομάδες της κατηγορίας. Ο 39χρονος  Ναξιώτης γκαρντ την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Β’ Εθνική με το Αιγάλεω, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε κατακτήσει την άνοδο προς την Α1 με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (10,4 π., 2.3 ριμπ.) αγωνιζόμενος και στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.  Ανόδους μέτρησε τόσο με τον Ηρακλή , το Περιστέρι, την ΑΕΚ, τον Ίκαρο Καλλιθέας. Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές δείχνουν να απομένουν τα τυπικά.

Ακόμη ένας παίκτης που ενδιαφέρει το Ψυχικό είναι ο Γιάννης Αθανασούλας, με τον οποίο ο σύλλογος διαπραγματεύεται. Ο 34χρονος φόργουορντ, ο οποίος επίσης έχει τεράστια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πανερυθραϊκό, έχοντας 11,8 πόντους με 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ.

Τέλος, παρελθόν αποτελεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Αλέξης Κυρίτσης, ο οποίος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ