18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ψηφίστε τους καλύτερους “κοντούς” του BCL

 Μια σεζόν που θα ολοκληρωθεί σε μία χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Από τον Οκτώβριο του 2019 στον Οκτώβριο του 2020 θα φτάσει η σεζόν 2019-20 του BCL που θα γράψει τον επίλογό της στο ΟΑΚΑ με το Final 8. Αυτό που αναζητά η διοργανώτρια αρχή είναι οι κορυφαίοι αυτής της ιδιαίτερης αγωνιστικής περιόδου και για να γίνει αυτό χρειάζεται και η δική σας ψήφος. Αρχικά για τους καλύτερους γκαρντ.

Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα από ελληνικής πλευράς περιλαμάνουν την ΑΕΚ με τη συμμετοχή του Κιθ Λάνγκφορντ:

Τζέι Κόβαν Μπράουν (Χάποελ Ιερουσαλήμ)

Τζέιμς Φελντέιν (Χάποελ Ιερουσαλήμ)

Κιθ Λάνγκφορντ (ΑΕΚ)

Μαρσελίνιο Χουέρτας (Ιμπεροστάρ Τενερίφη)

Ντίλαν Ένις (Σαραγόσα)

Βίτορ Μπενίτε (Σαν Πάμπλο Μπούργος)

Γιάρομιρ Μπόχατσικ (Νίμπουρκ)

Μπράντον Μπράουν (Νίζνι)

Τζάστιν Ντέντμον (Πο Ορτέζ)

Ντέιβιντ Χόλστον (Ντιζόν)

Αν θέλετε να ψηφίσετε μπορεί να κάνετε το δικό σας "κλικ"

? Elect your #BasketballCL Star Lineup! Pick your two favorite guards!

September 3, 2020.

Η αρχή γίνεται με τους "κοντούς" (ψηφίζετε δύο), θα συνεχιστεί με τους φόργουορντ (και πάλι δύο) για να ολοκληρωθεί με τους σέντερ για να αναδειχθεί η καλύτερη πεντάδα. Ψηφοφορία θα υπάρξει ακόμη για τον καλύτερο προπονητή της, τον καλύτερο νέο παίκτη, αλλά και τον MVP. Δικαίωμα ψήφου έχουν οι 32 προπονητές, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φυσικά οι φίλαθλοι. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα, μία μέρα πριν από τον τελικό της διοργάνωσης.

Η περσινή καλύτερη πεντάδα περιελάμβανε τους Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ, ήταν και MVP), Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια), Τιμ Αμπρομάιτις (Ιμπεροστάρ Τενερίφη), Βινς Χάντερ (ΑΕΚ), Ισμαέλ Μπάκο (Αντβέρπ). Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρίσκονταν οι Τζέιμς Φελντέιν (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Πάρις Λι (Αντβέρπ), Αμάθ Εμ' Μπαγέ (Βίρτους Μπολόνια), Όβιε Σοκό (Μούρθια), Κόλτον Άιβερσον (Ιμπεροστάρ Τενερίφη).

Τη σεζόν 2017-18 η ΑΕΚ είχε παρουσία με τον Μάνι Χάρις στην πρώτη ομάδα και τον Ντούσαν Σάκοτα στη δεύτερη. "Συμπαίκτες" του Χάρις ήταν οι Όβιε Σοκό (Μούρθια), Λουίς Λαμπεϊρί (Στρασμπούργκ), Ελμεντίν Κικάνοβιτς (Μονακό), Ντι Τζέι Κένεντι (Καρσίγιακα) και του Σάκοτα οι Γκέι Γιορκ (Μπαϊρόιτ), Κέντρικ Ρέι (Νίμπουρκ), Κρις Έβανς (Μονακό), Γκάσπερ Βίντμαρ (Βενέτσια).

Την πρώτη χρονιά του BCL η ελληνική παρουσία ήταν ο Γιώργος Μπόγρης, ως καλύτερος σέντερ της διοργάνωσης και παίκτης της πρωταθλήτριας Ιμπεροστάρ Τενερίφης, MVP ο Τζόρνταν Θίοντορ της Μπάνβιτ και μαζί τους στην πρώτη πεντάδα ήταν ο Ζακ Ράιτ (Μονακό), ο Μέλβιν Ετζίμ (Βενέτσια) και ο Άαρον Ντόρνεκαμπ (Ιμπεροστάρ Τενερίφη). Ο Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ) ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας μαζί με τους Γουίλ Χάτσερ (Παρτιζάν), Κρις Κρέιμερ (Όλντενμπουργκ), Γκεντιμίνας Όρελικ (Μπάνβιτ), Βλάντιμιρ Στίματς (Μπεσίκτας).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ