23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ψαρόπουλος στο basketa : «Δεν πρόλαβα να σκεφτώ και σούταρα…»

Ο Σωκράτης Ψαρόπουλος μας χάρισε μια από τις φάσεις της χρονιάς, αλλά δεν το κάνει για πρώτη φορά, δείχνοντας να έχει έφεση στα buzzer beater.

Πέρυσι ήταν και πάλι η δεύτερη αγωνιστική όταν είχε χαρίσει τη νίκη στην Μεγαρίδα με τα Μελίσσια, ενώ το χθεσινό (18/10) , και στη νίκη του ΝΕΟΛ στην Κηφισιά ήταν ασύλληπτο, καθώς σκόραρε με ταμπλό, και απο αρκετά μακριά, όντας μαρκαρισμένος από δυο παίκτες.

Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στο basketa.gr για το σουτ, αλλά και την απόφαση του να αγωνιστεί στο Ληξούρι.

Σωκράτη πέτυχες το καλάθι της χρονιάς. Αλήθεια πρόλαβες να σκεφτείς πριν σουτάρεις, και εξήγησε μας την φάση : «Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να σκεφτώ πολλά γιατί είχαμε μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα και όλα γίνανε πολύ γρήγορα. Ήρθε η μπάλα στα χέρια μου, και απλά σούταρα και μπήκε!!!Αυτή είναι η ιστορία για αυτό το σουτ».

Αποφάσισες να αφήσεις την Αθήνα για το Ληξούρι, αγωνιζόμενος δεύτερη φορά στην επαρχία. Πως και αποφάσισες να ακολουθήσεις το πρότζεκτ του ΝΕΟΛ : «Έχω ξανά παίζει στην επαρχία άλλη μια φορά, Ήτανε πολύ εύκολο να αποφασίσω να έρθω στο Ληξούρι γιατί είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία προς τα έξω και είναι μια οικογένεια, δηλαδή οικογενειακή υπόθεση. Ήτανε αρκετά για να πάρω την απόφαση να έρθω στο νησί»

Δυο πρώτες αγωνιστικές, δυο παιχνίδι που κρίθηκαν στο νήμα, πως τα σχολιάζεις, και ποιοι οι στόχοι της ομάδας σας : «Ακόμη είναι πολύ νωρίς, και οι ομάδες είναι ανέτοιμες καθώς οι παίκτες προέρχονται από μεγάλη απραξία. Στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία, και όσο μπορούμε να πάμε πάμε ψηλότερα».

Πως είναι να αγωνίζεσται χωρίς κόσμο, και πως κρίνεις τα μέτρα για την πανδημία : «Για εμάς είναι πραγματικά μεγάλο πλήγμα που δεν έχουμε κόσμο μέσα στο γήπεδο!!!Ξέουμε πως το Ληξούρι είναι μια ομάδα που γεμίζει κάθε αγωνιστική το κλειστό του. Θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό, και μακάρι να έχουμε όσο πιο σύντομα τον κόσμο μέσα στο γήπεδο!!!Θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς!!»

Πως είναι η ζωή στο Ληξούρι, πως σε έχουν υποδεχθεί οι κάτοικοι : «Η ζωή είναι πολύ ήρεμη στο Ληξούρι, οι άνθρωποι εξαιρετικοί και έχουνε αγκαλιάσει όλη την προσπάθεια που γίνεται στο νησί!!!, Μπορώ να πω ότι περνάω όμορφα»

Πέρυσι βρέθηκε στη Μεγαρίδα, πως την θυμάσαι αυτή τη σεζόν : «Στην Μεγαρίδα ήτανε μια καλή χρονιά θα έλεγα!!! Έκανα πολλές φιλίες που ακόμα τις έχω κρατήσει!! Δυστυχώς τελείωσε η χρονιά λόγο της πανδημίας και δεν μας άφησε να τελειώσουμε την χρονιά όπως θα θέλαμε!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ