29.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ψαρράκης: “Υπάρχει λόγος να μην συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά;”

"Στα όνειρα δεν υπάρχουν όρια", ήταν η πρώτη ατάκα του Γιάννη Ψαρράκη, βλέποντας το δικό του Λαύριο να δίνει την πρώτη του ευρωπαϊκή του μάχη και να φεύγει και με τη νίκη από το παρκέ. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε στην ΕΡΤ λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Ντίπρο για το FIBA Europe Cup.

"Στα όνειρα δεν υπάρχουν όρια. Το θέμα είναι να έχεις την δύναμη, την υπομονή και την αγάπη για να τα κάνεις πραγματικότητα. Εγώ το ήθελα από την αρχή να δω την ομάδα να φτάνει ως εδώ. Όλα ξεκινάνε από την ομαδική δουλειά. Δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου. Βάση είναι το μπάντζετ και το καλό σκάουτινγκ. Εγώ θέλω όταν αρχίζει μια χρονιά να μην χρωστάς από την προηγούμενη, να μην έχεις το βάρος αυτό για να μπορείς και να το ευχαριστιέσαι. Λες έχω 5 ή 10 και αυτά θα ξοδέψω. Εκεί μπαίνει το σκάουτινγκ για να δει τι παίκτες μπορείς να έχεις με αυτά τα χρήματα. Και φυσικά πως μπορείς να εκμεταλλευτείς τα όποια έσοδα υπάρχουν από χορηγούς, τηλεόραση, ΕΣΑΚΕ..."

Όσο για το αν το Λαύριο θα συνεχίσει να κοιτάζει ψηλά; "Γιατί όχι; Υπάρχει κάποιος λόγος να μην συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά; Όσο αντέχουμε και όσο είμαστε νοικοκυρεμένοι και με σύστημα, θα συνεχίζουμε. Άνθρωποι είμαστε, ζούμε σε μια εποχή με πολλά απρόοπτα, αλλά να είμαστε καλά, θέλουμε να είμαστε εδώ πολλά χρόνια. Κι εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου γι' αυτό".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ