15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ψήφισαν μείωση, την ακύρωσαν, πάνε για… αύξηση

Για να το αρχίσουμε από το αίτιο, το Λαύριο έχει κάθε λόγο να... χτυπιέται για τον υποβιβασμό του. Εχει επίσης και κάθε λόγο να ψάχνει τρόπο να προσβάλει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, όχι ότι χρειάζεται προσπάθεια, αλλά μιλάμε για νομικούς τρόπους. 

Αν δεν βρει όμως βάσει νόμων το όποιο δίκιο του,το να μπαίνει στην κουβέντα ότι για το ηθικόν του θέματος θα πρέπει να συζητηθεί η αύξηση των ομάδων για να μην πέσει, προκαλεί ερωτηματικά.

Αυτός ο ΕΣΑΚΕ, στην πλειοψηφία του με τα ίδια πρόσωπα και σίγουρα με τον ίδιο πρόεδρο, το καλοκαίρι του 2017 ψήφιζε υπέρ της σταδιακής μείωσης των ομάδων. Να ήταν 13 φέτος και 12 από του χρόνου. Ακυρώθηκε μεν η πρόταση λίγες ημέρες αργότερα, επειδή είχαν βγει τότε οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων των κατώτερων κατηγοριών, δεν επανήλθαν στο μέλλον επισήμως, αλλά το δια ταύτα δεν άλλαζε, όλοι λένε μεταξύ τους ότι το "14" είναι το... ταβάνι με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν.

Τώρα, παρακολουθούμε σενάρια αύξησης, σε μια χρονιά που εκτός των άλλων στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια, με τις αυξημένες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας και όσα αυτές συνεπάγονται. Για να δούμε, εξάλλου τίποτα δεν μας εκπλήσσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ