21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ψήνεται» επιστροφή» Σούλερ για τον Ηρακλή (vid)

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Ηρακλής που θα συνεχίσει την προσπάθεια του στην Basket League θα είναι σε σημαντικό βαθμό διαφοροποιημένος από αυτόν που βλέπαμε μέχρι τη διακοπή. Στην ομάδα που θα δούμε μετά από τη διακοπή, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ένας όχι και τόσο παλιός γνωστός των «κυανόλευκων», ο Τζαμάλ Σούλερ.

 


Ο Αμερικανός έμεινε χωρίς ομάδα φέτος και μετά το «άοσμο», περσινό πέρασμα του από τον Άρη αλλά δείχνει αποφασισμένος να επανέλθει στα υψηλά επίπεδα της προπέρσινης σεζόν όταν αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Ο Σούλερ έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή και φέρεται να περιμένει την τελευταία κίνηση των ανθρώπων της ομάδας για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

 

 


Το ρόστερ του Ηρακλή έχει ήδη δύο κενές θέσεις ξένων παικτών με τις αποχωρήσεις των Ρέτζι Λιντς και Έλστον Τέρνερ ενώ σε αυτές θα προστεθεί λίαν συντόμως και εκείνη του Τράβις Ντάνιελς του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει και δεν θα ανανεωθεί, αφού ο Αμερικανός έχει μείνει σε ρηχά νερά με μέσους όρους 2,2 πόντων και 2,2 ριμπάουντ σε πέντε ματς Πρωταθλήματος.

 


Ο Ηρακλής βρίσκεται λοιπόν στην αγορά όχι για δύο αλλά για τρεις παίκτες. Η περίπτωση του Τρέβορ Τόμσον παραμένει ανοιχτή αλλά δεν έχει τελειώσει ενώ ο Κώστας Μέξας θέλει αντί του Ντάνιελς έναν πάουερ φόργουορντ με ικανότητα στο μακρινό σουτ. Το ζητούμενο είναι να «τρέξουν» οι εξελίξεις ώστε οι παίκτες αυτοί να είναι διαθέσιμοι στο επόμενο ματς Πρωταθλήματος, στις 5 Δεκεμβρίου με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ