15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Ψάχτηκε» για Ευρώπη ο Σμιθ

Ο Τζέι Αρ Σμιθ εξέτασε την περίπτωση να αγωνιστεί στην Ευρώπη, μετά την αποχώρησή του από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά βρήκε κλειστή την… πόρτα.

Ισραηλινό δημοσίευμα, της ιστοσελίδας one.co.il, φέρνει τον 33χρονο φόργουορντ στα χνάρια του… μικρότερου αδερφού του. Ο Κρις Σμιθ έπαιξε στο παρελθόν στη γηραιά ήπειρο και μάλιστα αγωνίστηκε ως Ισραηλινός στη Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, τη Ναχαρίγια και τη Μακάμπι Κιριάτ. Ο πρωταθλητής ΝΒΑ εν έτει 2016 με τους «Καβς» φέρεται, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, να είπε στον εκπρόσωπό του να κοιτάξει και τη λύση της Ευρώπης από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος και, παράλληλα, «ναυάγησε» η μεταγραφή του στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ, που αναδείχθηκε κορυφαίος έκτος παίκτης στο ΝΒΑ το 2013 κι έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Νιου Ορλίνς Χόρνετς, Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Γιορκ Νικς και της κινεζικής ομάδας Τσετσιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς, προτάθηκε από το μάνατζέρ του σε συγκεκριμένες ομάδες Ευρωλίγκας. Ο λόγος για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Παναθηναϊκό, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αρμάνι Μιλάνο, οι οποίες όμως απέρριψαν την περίπτωση να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί. Άλλα δημοσιεύματα, πάντως, στέλνουν τον παίκτη στην Κίνα, ως εναλλακτική λύση εάν δεν βρει το συμβόλαιο που επιθυμεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ