17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ψάχνουν κι άλλο «μπαμ» με Σαριμπαλίδη οι Ίκαροι Τρικάλων

Μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή για πρωταθλητισμό ψάχνουν οι Ίκαροι Τρικάλων, αφού μαζί με τον Σωτήρη Γκιουλέκα μοιάζουν έτοιμοι να φέρουν στις τάξεις τους και τον Κώστα Σαριμπαλίδη.

Οι Ίκαροι Τρικάλων έχουν μπει από πέρυσι, σιγά σιγά, σε μια «τροχιά» διεκδίκησης μεγάλων στόχων, ώστε να αναπληρώσουν το κενό του Αιόλου στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Ξεκινώντας από τον εμβληματικό αρχηγό, Γιώργο Φούντα, κι ένα σωρό ταλαντούχων παικτών της περιοχής, η ομάδα τώρα «χτυπά» παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Για τον Σωτήρη Γκιουλέκα είναι γνωστό, ότι τον «κυνηγούν» για την υπογραφή του, με τις συστάσεις για τον πολύπειρο σκόρερ να περιττεύουν. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Σαριμπαλίδη, ο οποίος αποτελεί ακόμη ένα σπουδαίο στόχο των Ικάρων. Με εκείνον και τον Φούντα στην περιφέρεια, έχοντας κοντά τους τον Γκιουλέκα, ο Κώστας Σδράκας ευελπιστεί να δημιουργήσει μια μεγάλη τριάδα για την άνοδο στη Β' Εθνική.

Ο πολύπειρος γκαρντ αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Α2, πρώτα με την ΑΕΛ και μετά με την Καρδίτσα, από την οποία έφυγε προ ημερών. Οι Ίκαροι ψάχνουν και αυτό το «μπαμ», δημιουργώντας ένα σπουδαίο σύνολο για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ