25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψάχνοντας την χαμένη του αυτοπεποίθηση

Κρίσιμο αγώνα για το μέλλον του στο Basketball Champions League δίνει απόψε (21.30, Novasports 1) ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία με αντίπαλο τη Σαλόν.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» την περασμένη εβδομάδα πέτυχε την παρθενική φετινή του νίκη στη διοργάνωση φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Κάπο Ντ' Ορλάντο, ωστόσο λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα προσγειώθηκε... απότομα στη σκληρή πραγματικότητα χάνοντας από τα Τρίκαλα.

Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του δεύτερου ομίλου παρέα με την προσεχή αντίπαλό του. Εφόσον κατορθώσει να επιστρέψει στη βάση του έχοντας στις αποσκευές του το ροζ φύλλο, τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα και το μέλλον θα μοιάζει πιο θολό.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Μπράντον Τρις ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί όταν βρεθεί ο παίκτης που ψάχνουν οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά τη Σαλόν, μετά την περσινή «βόμβα» και την κατάκτηση του τίτλου, η φετινή έκδοση του κλαμπ είναι απογοητευτική. Ο απολογισμός στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι μία νίκη κι έξι ήττες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για έναν αντίπαλο ο οποίος τρομάζει τον οποιονδήποτε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ