34.6 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ψάχνει ψηλό η Μπαρτσελόνα, κοιτάει Λάσμε

Παρά το ότι δεν έχει και πάρα πολύ καιρό που πλήρωσε για να σπάσει το συμβόλαιο του Βίτορ Φαβεράνι και να τον πάρει από την Μούρθια, αναζητώντας ψηλό, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση σέντερ.

Οι τραυματισμοί που δεν την έχουν αφήσει σε ησυχία φέτος συνεχίζουν το... βιολί τους. Και ο ίδιος ο Φαβεράνι είναι εκτός, καθώς έχει συνεχώς ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο εκτός είναι ο Σέιν Λαουάλ. Το ψάξιμο -σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ- εστιάζεται σε γνώριμα πρόσωπα, ειδικά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο ένας είναι ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος μετά την περιπέτειά του με τη θετικά αποτελέσματα από εξέταση ντόπινγκ, είναι ελεύθερος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και ήδη αγωνίστηκε στην D-League στις ΗΠΑ έχοντας 11,8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3,3 τάπες και 1,1 ασίστ μέσο όρο.

Ο δεύτερος είναι ο Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος αφέθηκε μάλιστα ελεύθερος από την Τραμπζόνσπορ όπου αγωνιζόταν και είχε 13,2 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο. Είναι 29 χρονών, 2.03 και είχε κάνει ένα πέρασμα από τον Παναθηναϊκό το 2014.

Όπως αναφέρεται πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Τζόελ Φρίλαντ (2.09, 30χρ.). Ο Βρετανός βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν έχει ρόλο, μετά τον τραυματισμό του. Αλλά το να πάρεις από μια ομάδα έναν παίκτη στο κατώφλι του φάιναλ φορ δεν το λες και εύκολη υπόθεση.

Ένα τέταρτο όνομα που παρουσιάζεται στα ρεπορτάζ είναι αυτό του ΤζαΧουάν Τζόνσον της Καντού, αν η ιταλική ομάδα δεν καταφέρει να μπει στα playoffs. Στο καμπιονάτο έχει 19,3 πόντους και 7,3 ριμπάουντ μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ