18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ψάχνει τριπλό χτύπημα με Γαλανίδη, Τσακαλέρη και Σιώπη η Γέφυρα

Ο Ευρπίδης Μελετιάδης είναι ο προπονητής που ανέλαβε την Γέφυρα, και δείχνει πως θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα, που θα θέσει διαφορετικό στόχο, από αυτόν της παραμονής που κατάφερε να πετύχει την ύστατη ώρα τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Πρώτος στόχος είναι ο Λευτέρης Γαλανίδης, ο οποίος αποτέλεσε βασικό παίκτη στην περιφέρεια του Ανατόλια τα προηγούμενα χρόνια, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2. Ο 32χρονος γκαρντ βρίσκεται στο Ανατόλια από το 2012, με κενό ενός έτους, όταν την σεζόν 2013-2104 αγωνίστηκε στον Αργουναύτη Καλαμαριάς. Έχει επίσης παρουσίες σε Χαλκηδόνα, Αναγέννηση Φλόγα, Μαντουλίδη και Μακεδονικό, και την σεζόν που μας πέρασε είχε 10,5 πόντους και 57 τρίποντα σε 29 αγώνες, και δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Α2.

Επίσης στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος αποτελεί ένα ποιοτικό ψηλό, που θα προσδώσει άλλη οντότητα στην ρακέτα των «πορτοκαλί». Ο 29χρονος σέντερ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Β' Εθνική, όντας πέρυσι στην Χαλκηδόνα και μια χρονιά πριν στον Ιπποκράτη Κω στο Νότιο όμιλο. Στην Χαλκηδόνα είχε 13,1 πόντους και 15 τρίποντα σε 30 αγώνες, κάνοντας την διαφορά στην άνετη πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετοχές στην Α1 με Ρέθυμνο, Πανελευσινιακό, Άρη, ΠΑΟΚ και Πανελλήνιο.

Ο τρίτος που είναι στην λίστα είναι ο Αργύρης Σιώπης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Φαίακα, όσο η ομάδα της Κέρκυρας κατέβαινε με αντρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο 26χρονος φόργουορντ έχεο ξανά αγωνιστεί στη Γέφυρα, και έτσι γνωρίζει τα κατατόπια. Την σεζόν που πέρασε είχε 8,3 πόντους και 30 τρίποντα σε 22 παιχνίδια. Επίσης, ο Ευριπίδης Μελετιάδης θα ήθελε και τον 20χρονο πάουερ φόργουορντ, Κώστα Καμπουρίδη μαζί του, αλλά γνωρίζει πως ο ταλαντούχος αθλητής, με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στο Πευκοχώρι, θα προτιμήσει να κοιτάξει αρχικά προς υψηλότερη κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ