23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ψάχνει τα… λεφτά του ο Γκαρνέτ

Ο Κέβν Γκαρνέτ κατέθεσε αγωγή κατά του λογιστή του, καθώς θεωρεί ότι μαζί με τον μάνατζερ του καταχράστηκαν 77 εκατομμύρια δολάρια...

Ο 42χρονος πλέον παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έγραψε τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ παίζοντας με τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Μπόστον Σέλτικς και Μπρούκλιν Νετς.

Μάλιστα ο Γκαρνέτ από την καριέρα του στο μπάσκετ έβγαλε πάρα πολλά χρήματα... Ωστόσο το οικονομικό σκάνδαλο που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι πολύ μεγάλο.

Ο «KG» ανακάλυψε ότι έκαναν... φτερά από τον τραπεζικό του λογαριασμό 77 εκατομμύρια δολάρια. Γι' αυτήν την απώλεια θεωρεί υπεύθυνο τον λογιστή του Μάικλ Βερτάιμ καθώς και τον μάνατζερ του Τσαρλς Μπανκς. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Γκαρνέτ οι δυο τους συνεργάστηκαν για να αρπάξουν το συγκεκριμένο ποσό με υποτιθέμενο σκοπό να επενδύσουν, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ. Γι' αυτόν τον λόγο έχει κινηθεί νομικά κατά των δύο πρώην συνεργατών του.

Ο Μπανκς πάντως έχει ήδη πραγματοποιήσει απάτη, μια και είχε «κλέψει» 7,5 εκατομμύρια δολάρια από τον Τιμ Ντάνκαν. Γι' αυτό το αδίκημα μάλιστα βρίσκεται στη φυλακή. Όπως είναι λογικό, η συνέχεια και η κατάληξη του συγκεκριμένου θέματος αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ