16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ψάχνει προπονητή με… βαρύ όνομα η Αρμάνι

Η επόμενη μέρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην Αρμάνι Μιλάνο, με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου.

Η πορεία της ομάδας της Λομβαρδίας ήταν αποκαρδιωτική τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς δεν πέρασε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ δεν κατόρθωσε να κατακτήσει κάποιον εγχώριο τίτλο, χάνοντας μάλιστα στους ημιτελικούς των πλέι οφ με 3-0 από την Ντίναμο Σάσαρι, παρά το γεγονός ότι είχε πλεονέκτημα έδρας.

Σύμφωνα με το «encestando.es» οι διοικούντες την Αρμάνι έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός ο οποίος απομακρύνθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί διακαή πόθο της ιταλικής ομάδας, αλλά ενδεχομένως να περιμένει για τη θέση στην Μπαρτσελόνα.

Το δεύτερο όνομα που αναφέρεται είναι αυτό του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο έμπειρος τεχνικός όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό για δεύτερη σερί χρονιά, όμως οι Ισπανοί πιστεύουν ότι απασχολεί την Αρμάνι.

Νωρίτερα πάντως δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα ήθελε πρώτο στόχο τον Έτορε Μεσίνα. Ο τελευταίος περνάει από συνεντεύξεις για να αναλάβει ως χεντ κόουτς ομάδα του ΝΒΑ και το σενάριο αυτό είναι αρκετά δύσκολο να επιβεβαιωθεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αρμάνι προτίθεται να ξοδέψει πολλά χρήματα για την άκρη του πάγκου, έχοντας υψηλούς στόχους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ