25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψάχνει νέα «βόμβα» με Αγιόν η Βίρτους Μπολόνια

Η Βίρτους Μπολόνια έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος το καλοκαίρι με τις κινήσεις της και πλέον θέλει να αποκτήσει και τον Γκουστάβο Αγιόν.

Το πρώτο και μεγάλο «μπαμ» έγινε με την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του ιταλικού συλλόγου και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βίρτους παίζοντας στο Eurocup, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από το ΝΒΑ.

Εκτός από τον Σέρβο πόιντ γκαρντ όμως, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του κλαμπ έχουν βάλει στο... μάτι και τον Αγιόν.

Ο Μεξικανός σέντερ είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία τον είχε αφήσει ελεύθερο μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Στη θέση του αποκτήθηκε ο Τζόρνταν Μίκι ο οποίος θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Ο βετεράνος άσος είχε ως στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ όπου είχε παίξει και στο παρελθόν, αλλά δεν έχει υπάρξει κάτι περισσότερο εκτός από ένα φιλολογικό ενδιαφέρον των Ντάλας Μάβερικς.

Όσο λοιπόν κυκλοφορεί ελεύθερος, τόσο πιο πιθανή θα είναι μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Βίρτους.

Οι Ιταλοί εμφανίζονται διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις, καθώς ο στόχος της νέας σεζόν είναι ένας και ξεκάθαρος. Να κατακτήσουν το Eurocup και να πάρουν το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρουν κι αν ο Σάσα Τζόρζεβιτς θα έχει τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του και τον Αγιόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ