21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ψάχνει “κόλπο” με Σπανού ο Ολυμπιακός!

Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού με τους διοικούντες να αναζητούν το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Η παντοκρατορία εντός συνόρων συνοδεύεται φέτος από μια πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα στο Eurocup, αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει νέες συνεργασίες και αυτές με την σειρά τους να ανοίξουν τον δρόμο σε μεγαλύτερη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Η Αρτεμις Σπανού είναι σύμφωνα με πληροφορίες το νέο "κόλπο" που θα επιχειρήσουν οι "ερυθρόλευκοι" και μάλιστα άμεσα, εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η 26χρονη διεθνής η οποία αυτές τις ημέρες είναι με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, αγωνίζεται φέτος στην Πολωνία με την Πολκοβίτσε .

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη κάνει γνωστό στην πλευρά της Σπανού το ενδιαφέρον τους, χωρίς να επρκταθούν προς το παρών γνωρίζοντας ότι το θέμα να είναι απλό αφού πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα της. Οι επαφές θα γίνουν στο προσεχές διάστημα αφού η επιθυμία είναι να μπορέσουν να την αποκτήσουν πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να τα βρουν με τους Πολωνούς και να προχωρήσουν την μεταγραφή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ