15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ψάχνει… αντίδραση η Εθνική Εφήβων (vid)

Να επιστρέψει στις νίκες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λετονία, θέλει απέναντι στην Ισπανία η Εθνική Ελλάδας Εφήβων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο με τους Ίβηρες την Παρασκευή (03/08, 14.00), στη Ρίγα, σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 9-16. Το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο για τους νεαρούς διεθνείς, που έχουν βάλει πλέον στόχο να τερματίσουν το δυνατόν ψηλότερα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βλασσόπουλος, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Η Ισπανία, στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα της, γνώρισε ήττα-σοκ από το Μαυροβούνιο και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά, όπως και η «γαλανόλευκη» που έχασε από τη Γαλλία. Επίσης ψάχνει αντίδραση, έχοντας στόχο και να μην μπλέξει σε… περιπέτειες όσον αφορά στον υποβιβασμό της στη Β’ Κατηγορία. Η Ελλάδα δεν έχει να αγχώνεται για τη θέση που θα κατακτήσει στη διοργάνωση, καθώς η χώρα μας έχει αναλάβει να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Α’ Κατηγορίας 2019, άρα δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού. Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε κι εσείς μέσω live streaming, στο βίντεο που ακολουθεί…

https://www.youtube.com/watch?v=-_7ddgqOxAQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ