11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χώρισαν Λυκογιάννης και Κολοσσός (pic)

O Άρης Λυκογιάννης δεν θα κάθεται πλέον στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού ότι είναι προτιμότερο να χωρίσουν τους δρόμους τους σε αυτή τη φάση.  Το "διαζύγιο" δεν ήταν εύκολη υπόθεση και είχε αρκετές εκατέρωθεν διπλωματικές κινήσεις, με τον Κολοσσό τελικά να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Λυκογιάννη, ο οποίος είχε συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο και έτσι να βρίσκεται η λύση. Οσο για την διαδοχή, το όνομα του Ηλία Καντζούρη είναι από καιρό ψηλά στην λίστα, όμως, μέσα στην διοίκηση υπάρχει τάση και για άλλον Ελληνα προπονητή. Οι εξελίξεις, πάντως, αναμένονται σύντομα.

 Ο Λυκογιάννης , είχε βρεθεί ξανά στο τιμόνι των Ροδιτών σε διαφορετικές φάσεις στο παρελθόν (2014-15, 2015-18 και 2019-20) και είναι πλέον έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου: 

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με βάση πάντα τις δύσκολες συνθήκες, τις οποίες δημιούργησε η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, η επόμενη σεζόν δεν θα βρει στην άκρη του πάγκου τον Άρη Λυκογιάννη, καθώς έπειτα από μία σειρά συζητήσεων αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει τον έμπειρο κόουτς για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του, ευελπιστώντας κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ