21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χότζες: «Με ενοχλεί που μίλησαν όλοι εκτός από εμάς»

To πιο καυτό θέμα των τελευταίων εβδομάδων, είναι χωρίς αμφιβολία το «The Last Dance». Κάθε επεισόδιο και μια άγνωστη ή λιγότερη γνωστή ιστορία, ή ακόμη και μια ιστορία γνωστή από τα παλιά, που διανθίζεται με τον εκ των υστέρων σχολιασμό των πρωταγωνιστών. 

Η πλειονότητα των σχολιών για τα πρώτα έξι επεισόδια έχει θετικό πρόσιμο, ωστόσο υπάρχουν και πράγμα που αναφέρθηκαν και έχουν ξεσηκώσει συζήτηση ή ακόμη και κριτική. 

Ο Γκρεγκ Χότζες, ένας εκ των συμπαικτών του Τζόρνταν στους Μπουλς την τετραετία 1988-92, φάνηκε να ενοχλήθηκε με κάποια από τα λεγόμενα του "Air". 

Για την ακρίβεια μίλησε με πικρία στο  Fox Sports Radio και ανέφερε: «Στο μπάσκετ υπάρχει αδελφοσύνη. Έβλεπα το πρώτο επεισόδιο και ήμουν τόσο θυμωμένος για το τσίρκο της κοκαΐνης. Με ενόχλησε επειδή τα αδέλφια μου σε εκείνη την ομάδα έπρεπε να εξηγήσουν στις οικογένειές τους αυτό που παρακολουθούσαν σε ένα ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν. Ήξεραν ότι οι άνθρωποί τους έπαιξαν στο πλευρό του MJ και ξαφνικά έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις στα 12χρονα παιδιά τους».

«Ο Σκότι Πίπεν ήταν εγωιστής, έλα φίλε, εδώ έδωσε τον Χόρας Γκραντ. Αυτό με πλήγωσε. Θέλω ο Τζόρνταν να ξέρει ότι δεν ήταν σωστά αυτά που έκανε. Ο Χόρας δεν άξιζε κάτι τέτοιο. Αν ο MJ ξέρει ποιο ήταν το κίνητρο του Χόρας, ας μας το πει. Με ενοχλεί που μίλησαν όλοι εκτός από εμάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ