17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χόρνετς: Δικός τους ο Ούμπρε, κοιτάζει Μάρκανεν (vid)

Ενίσχυση σε διπλό μέτωπο για τους Σάρλοτ Χόρνετς, οι οποίοι συμφώνησαν με τον Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ, ενώ βρίσκονται κοντά και στον Φινλανδό ψηλό των Μπουλς, Λάουρι Μάρκανεν.

Η ομάδα της Σάρλοτ ήρθε σε συμφωνία για την υπογραφή του 25χρονου γκαρντ/φόργουορντ, Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ, ο οποίος μετά από την καλή παρουσία του στο Γκόλντεν Στέιτ την περασμένη σεζόν, εξαργυρώνει την απόδοσή του με ένα συμβόλαιο που θα προσεγγίζει τα 12 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Τη σεζόν 2020-21, ο Ούμπρε είχε μέσο όρο 15.4 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1423499730970157056

Την ίδια ώρα, οι Χόρνετς στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Λάουρι Μάρκανεν. Ο Φινλανδός φόργουορντ είναι restricted free agent, με τους Μπουλς να έχουν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν όποια πρόταση γίνει στον παίκτη από σήμερα, που ανοίγει το "παράθυρο" υπογραφής αυτής της κατηγορίας ελεύθερων παικτών του NBA. Οι Χόρνετς, σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια του Athletic, έχουν την πρόθεση να κάνουν κρούση στον Μάρκανεν, ο οποίος μάλιστα δήλωσε σε μέσα στην πατρίδα του ότι στόχος του είναι η νέα αρχή, καθώς στους Σικάγο Μπουλς δεν φαίνεται να έχει μέλλον και θέση στο ροτέισον του Μπίλι Ντόνοβαν, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο από πολλές ομάδες του NBA.

Από την άλλη, οι Μπουλς έχουν ως πρώτη προτεραιότητα το να κερδίσουν κάτι από τον παίκτη, δίνοντάς τον με τη μέθοδο του sign and trade, αν αυτό είναι εφικτό, εκτός κι αν οι εξελίξεις στην ενίσχυση της γραμμής των ψηλών τους, τους οδηγήσει στην ισοφάριση της προσφοράς.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1423374785992613890

https://www.youtube.com/watch?v=z2iH6NkC0Hc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ