17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χόρεψε και γιόρτασε ο Παναθλητικός (pics)

Εν μέσω πολλών χαμόγελων έκλεισε η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον Παναθλητικό, που πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (11/05) στο κοσμικό κέντρο «Έρως», στα Μετέωρα, και στο περιθώριό της βραβεύθηκαν οι Δημήτρης Χρηστίδης, Σοφία Γιαρένη, Τόλης Συμεωνίδης και τα αγωνιστικά τμήματα του συγκροτήματος των Συκεών για τις φετινές επιτυχίες τους.

 

Η ανακοίνωση: «Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα έκλεισε τη χρόνια ο Παναθλητικός, διοργανώνοντας τον ετήσιο χορό του με πλήθος κόσμου να τιμάει την εκδήλωση! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι…
-Δημήτρης Χρηστίδης (ιατρός ορθοπεδικός, πρόεδρος Ερμή Λαγκάδα, μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.) για την μεγάλη του συνεισφορά στην πρόοδο του συλλόγου.
-Σοφία Γιαρένη (αγωνίστηκε στον σύλλογο από το 1984 έως το 2004 με πλήθος διακρίσεων ως αρχηγός της ομάδας) ως η σημαντικότερη αθλήτρια στην ιστορία του Παναθλητικού.
-Τόλης Συμεωνίδης (παράγοντας Μαχητών Πεύκων και υπεύθυνος αναπτυξιακού αγοριών Παναθλητικού) για τη συνεισφορά του στη μεγάλη συνεργασία Μαχητών-Παναθλητικού.

Επίσης, βραβεύτηκαν από το Δήμο Νεάπολης-Συκεών τα τμήματα Γυναικών (πρωτάθλημα Α2 Γυναικών), Νεανίδων (2η θέση ΕΚΑΣΘ), Κορασίδων (3η θέση ΕΚΑΣΘ). Την βράβευση έκανε ο δήμαρχος κος Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος συνεχάρη τον σύλλογο για την μεγάλη του πρόοδο τα τελευταία χρόνια, κάνοντας παράλληλα αναφορά στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει ο Δήμος!

 

Τέλος, τιμητικές βραβεύσεις έγιναν και στα τμήματα Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών για τις εξαιρετικές τους παρουσίες την τελευταία 2ετία στα τουρνουά της ΕΚΑΣΘ. Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ κος Δημήτρης Απατσίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος κος Λάζαρος Ωραιόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου κος Γιάννης Παρασκευόπουλος.

 

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κοι Σαουλίδης και Γκατζές, ο πρόεδρος του ΒΑΟ κος Τρελόπουλος, ο έφορος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου κος Σπανός και η εξαίρετη coach και φίλη της ομάδας Κάλι Αποστολίδου».

Οι φωτογραφίες είναι από τον Παναθλητικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθλητικός Συκεών συμπλήρωσε φέτος τριάντα χρόνια ιστορίας και το 2019 ήταν η σεζόν με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ