23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χόλιβεϊ: «Να δείξουμε τη δύναμή μας» (pics)

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον η Ρέιτσελ Χόλιβεϊ, η οποία θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο εντός κι εκτός συνόρων.

Η Αμερικανίδα σέντερ αφίχθη στο διεθνές αερολιμένα «Μακεδονία», όπου την υποδέχθηκε ο έφορος του γυναικείου τμήματος των «ασπρόμαυρων», Βασίλης Αγγελίδης. Ο τελευταίος την καλωσόρισε στην πόλη της Θεσσαλονίκης κι εκείνη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη μεταγραφή της στο «Δικέφαλο». Όπως δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι εδώ με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο κι αυτό είναι κάτι που εκτίμησα πάρα πολύ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες, ώστε να δείξουμε την δύναμη μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, οι Θεσσαλονικιές δοκιμάζονται στα Χανιά απέναντι στον ΟΑΧ (17/10), ενώ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Eurocup Γυναικών θα παίξουν με την τουρκική Ελαζίγκ Ιλ Εζέλ Ιντάρε στις 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Πυλαίας και στις 30 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας.

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ