21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χωρίς φιλάθλους σε Μιλάνο και Μπρέσια

Μπροστά σε άδειες κερκίδες θα διεξαχθεί την Τρίτη (03/03, 21.45) η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στους 29 έχουν φθάσει οι νεκροί στην Ιταλία και περισσότερα από 1.000 είναι τα κρούσματα του κοροναϊού, γεγονός που έχει θέσει σε επιφυλακή ολόκληρη τη χώρα. Η έξαρση του ιού COVID-19 στη γείτονα χώρα ανάγκασε τη διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου να πάρει την απόφαση το ματς να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Mediolanum Forum», όχι μόνο για τους φιλάθλους, αλλά και για τους δημοσιογράφους.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον αγώνα ανάμεσα στην Μπρέσια και τη Βενέτσια, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Top 16 του Eurocup. Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια της δημόσιας υγείας, των παικτών, των προπονητών και των διαιτητών, το παιχνίδι στο «Palaleonessa A2A» επίσης θα γίνει χωρίς φιλάθλους και δημοσιογράφους, παρά μόνο με τα μέλη των δύο ομάδων, του τηλεοπτικού συνεργείου που θα τον μεταδώσει, των απαραίτητων μελών λειτουργίας της εγκατάστασης και ιατρικού προσωπικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ