16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χωρίς Φελντέιν ο Αστέρας, παλεύουν Άντιτς-Όμιτς

Με αρκετές σημαντικές απουσίες είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού πέραν του Τζέιμς Φελντέιν που είναι οριστικά εκτός, οι Πέρο Άντιτς και Άλεν Όμιτς είναι επίσης αμφίβολοι, τη στιγμή που έχουν ανοίξει... πολεμική για τον τελευταίο οι οπαδοί της ομάδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει περιθώρια για την προσπάθεια πρόκρισης στα playoffs της Ευρωλίγκα και το μεθαυριανό (26/1, 20:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, μοιάζει να είναι καθοριστικής σημασίας για τους «ερυθρολεύκους της Σερβίας». Τα προβλήματα δε λείπουν, παράλληλα, για τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, ο οποίος δεδομένα δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Φελντέιν.

Ο Δομινικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δε μοιάζει να προλαβαίνει να επιστρέψει στο παιχνίδι με το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Την ίδια στιγμή, ο Πέρο Άντιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και ο Άλεν Όμιτς μοιάζει να κρίνεται ανέτοιμος, λίγες ώρες μετά την απόκτησή του. Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται οι «Ντέλιγε» να παρουσιαστούν με την απουσία σημαντικών τους παικτών, σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που ίσως να διαθέτουν.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, το γεγονός ότι λόγω των κακών σχέσεων μεταξύ Σέρβων και Βοσνίων, η απόκτηση του Άλεν Όμιτς, που κατέχει τη δεύτερη εθνικότητα, έχει φέρει ένα μικρό διχασμό στις τάξεις του Αστέρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας σκέφτονται, ακριβώς για αυτό το λόγο, την αποχή από το γήπεδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ