36.1 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Χωρίς Τσινέκε στη Λευκάδα

Μετρούν αντίστροφα στη Νίκη Λευκάδας, για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τους βρει και πάλι στην Α1 Γυναικών και, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στο FIBA Eurocup Women.

Η πρώτη προπόνηση ορίστηκε από το Νίκο Δουβίτσα για την επόμενη Δευτέρα (27/08) και τo παρών αναμένεται να δώσουν κανονικά και οι ξένες παίκτριες των νησιωτισσών, η Μπιγιάνα Στιεπάνοβιτς, η Ουίτνι Νάιτ και η Τζέιντ Ουόκερ, όχι όμως και η Έλενα Τσινέκε, η οποία έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας Γυναικών εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η ανακοίνωση: «Την Δευτέρα 27 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου μας εν όψει της πολύ απαιτητικής νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19 που θα την βρει να αγωνίζεται για τέταρτη συνεχή σεζόν στην Α1 Γυναικών, αλλά και να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο FIBA EuroCup Women. Οι αθλήτριες του Γυναικείου Τμήματος, συμπεριλαμβανομένων και των ξένων (εκτός της Έλενας Τσινέκε, η οποία βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών) θα συγκεντρωθούν στην Λευκάδα, θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ξεκινήσουν τις σκληρές προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών τους. Προσεχώς θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, στις οποίες θα αγωνιστεί η ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ