18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς τον Σαλούστρο το Περιστέρι

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (15/12, 19.00) στο ΚΓ "Ανδρέας Παπανδρέου", έναν αγώνα στον οποίο θα παραταχθεί χωρίς τον Χρήστο Σαλούστρο.

Ο Έλληνας γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την Γκάζιαντεπ και υποβάλλεται σε θεραπεία. Τη Δευτέρα αναμένεται να επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τη Ρίγα για τον αγώνα του BCL.

Ο εκ των συνεργατών του Νίκου Παπανικολόπουλου, Κώστας Παπαμάρκος, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: "Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει πολύ αθλητικότητα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί κάθε λάθος μας ο Παναθηναϊκός στο ανοικτό γήπεδο το τιμωρεί. Είναι μια δοκιμασία για μας να παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες και μόνο καλό μπορεί να μας κάνει, γιατί προσαρμοζόμαστε στα κορμιά τους και τον ρυθμό που παίζουν το ματς. Πρέπει να κινηθούμε στα δικά μας στάνταρ, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να μην παρασυρθούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού τους, που δεν μας ευνοεί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ