21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χωρίς τον Μπράντλεϊ Μπιλ οι Ουίζαρντς

Μία πολύ σημαντική απουσία θα έχουν οι Ουόσινγκτον Ουίζαρντς στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ στο Ορλάντο. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ δεν θα αγωνιστεί όπως ανακοίνωσε η ομάδα, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο.

"Ο Μπράντλεϊ έκανε ότι ήταν δυνατό για να είναι έτοιμος να παίξει, αλλά μετά από στενή παρακολούθηση και από το ιατρικό επιτελείο στις ατομικές του προπονήσεις καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως θα είναι καλύτερα για τον ίδιο να μην αγωνιστεί στο Ορλάντο, ώστε να αποφευχθεί ένας χειρότερος τραυματισμός", τόνισε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τόμι Σέπαρντ.

Οι ενοχλήσεις είχαν αρχίσει νωρίτερα στη σεζόν για τον Μπιλ και τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν στη διάρκεια της καραντίνας. Έτσι, παρά την προσπάθειά του θα παραμείνει εκτός ώστε να έχει το χρόνο να αναρρώσει πλήρως και να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

"Ήταν μια δύσκολη απόφαση", τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε: "Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για μια θέση στα play offs στο Ορλάντο. Αλλά καταλαβαίνω επίσης πως αυτή η απόφαση ήταν καλύτερη μακροχρόνια. Εκτιμώ στη στήριξη των συμπαικτών μου και του κόσμου, αλλά και της ομάδας και ανυπομονώ να επιστρέψω".

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε μέσο όρο 30.5 πόντους ανά αγώνα και 6.1 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ