24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς τον αρχηγό της η Νέα Ζηλανδία

Πλήγμα για την Εθνική Νέα Ζηλανδίας, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 που θα λάβει χώρα στην Κίνα.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, το οποίο έχει κληρωθεί στο ΣΤ’ Όμιλο και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπο με την Ελλάδα, τη Βραζιλία και το Μαυροβούνιο, τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αναγκάστηκε να θέσει εαυτόν εκτός. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πολ Ενάρε, θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το μεγάλο φετινό «ραντεβού» (31/08-15/09) έχοντας πλέον δεκατέσσερις παίκτες στη διάθεσή του, αν και ελπίζει πως ο 37χρονος φόργουορντ θα βρεθεί στο Όκλαντ, ώστε να στηρίξει ψυχολογικά την ομάδα.

«Ο ρόλος του Μίκα εκτείνεται μέχρι την επιρροή που έχει στο γήπεδο. Ακόμα μπορεί να παίξει ζωτικό ρόλο στο "χτίσιμο" της ομάδας, ειδικά με τους νεαρότερους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε στην προετοιμασία στο Όκλαντ, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την κατάστασή του», ανέφερε για τον 37χρονο φόργουορντ των Μπισμπέιν Μπούλετ ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει από άλλον παίκτη στις προπονήσεις της Νέας Ζηλανδίας.

Οι «Tall Blacks» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη (01/08) και την επόμενη εβδομάδα (05/08) θα μετακομίσουν στην Ιαπωνία, ώστε να δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Θα μεταβούν εν συνεχεία στην Αυστραλία για να αγωνιστούν απέναντι στον Καναδά, ενώ τα τελευταία φιλικά τους κόντρα στη Γαλλία, τη Σερβία και την Ιταλία θα δοθούν επί κινεζικού εδάφους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ