25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χωρίς Τζάκσον, αλλά με Ζάρα ο Άρης

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στα playoffs της Α1 Ανδρών για τον Άρη, με τον τρίτο προημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ να διεξάγεται αύριο (25/5, 19.00, COSMOTESPORT4 HD) και τη σειρά να βρίσκεται στο 2-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Άρης ολοκλήρωση την προετοιμασία του χωρίς τον Τζάστιν Τζάκσον, ο οποίος δεν προπονήθηκε. Αντίθετα, ο Θοδωρής Ζάρας γυμνάστηκε και είναι στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται ακόμη οι : Αντουάν Σκοτ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Ουίλ Κάμινγκς, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλης Καββαδάς, Τάντια Ντραγκίτσεβιτς.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του στον τελικό της Euroleague και για τη συνολική παρουσία του στη φετινή διοργάνωση. Είναι ο πέμπτος φετινός μεταξύ μας αγώνας και από πλευράς τακτικής δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εμείς θα πρέπει να καταπολεμήσουμε την έλλειψη ρυθμού, καθώς έχουμε να αγωνιστούμε σχεδόν δύο εβδομάδες. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, να έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές και καλό μακρινό σουτ. Γνωρίζουμε το δύσκολο της αποστολής μας και σαφώς θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς της σειράς, στο ίδιο γήπεδο».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ