21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς Τεόντοσιτς στην πρεμιέρα

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Ο 32άχρονος γκαρντ, ο οποίος δεν κατάφερε να ενισχύσει την Εθνική Σερβίας στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο, παραμένει εκτός προπονήσεων, με το Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην τον έχει στη διάθεσή του ούτε στη Βίρτους Μπολόνια. Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ και επιβεβαίωσε ο Λούκα Μπαράλντι θα χάσει σίγουρα τον πρώτο αγώνα της Lega Basket απέναντι στη Ρόμα, στο «PalaDozza» (25/09), με την επάνοδό του στα παρκέ να υπολογίζεται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας στις αρχές Οκτωβρίου.

Παραμένει προς το παρόν άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, αλλά θεωρείται δύσκολο να παίξει και κόντρα στην Πιστόια, στο «PalaCarrara» (29/09), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. To Eurocup θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, με τη Βίρτους Μπολόνια να δοκιμάζεται επί γερμανικού εδάφους, στην έδρα της Ουλμ, αναμέτρηση που «τρέχει» να προλάβει για να αγωνιστεί ο Μίλος Τεόντοσιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ