24.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς Σλότερ στο Βελιγράδι

Τα τελευταία φιλικά της προετοιμασίας της θα δώσει την Πέμπτη και την Παρασκευή η ΑΕΚ στο Βελιγράδι. Για το λόγο αυτό αναχωρεί την Τετάρτη για την πρωτεύουσα της Σερβίας, όπου θα αντιμετωπίσει πρώτα την Παρτιζάν του Αντρέα Τρινκέρι (19/9, 19:00) και μετά την Μέγκα Μπεμάξ (20/9, 20:30).

Το ευχάριστο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι για πρώτη φορά στη διάρκεια της προετοιμασίας θα δει την ομάδα του με τόσο λίγες απουσίες. Στην πραγματικότητα ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο Μάρκους Σλότερ, ο οποίος πάντως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το άλλο Σαββατοκύριακο.

Κατά τα άλλα ο Γιόνας Ματσιούλις μετέχει κανονικά στην αποστολή, καθώς ενσωμωτώθηκε στην ομάδα μετά την επιστροφή του από την Εθνική Λιθουανίας και θα κάνει τις πρώτες φετινές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ στο Βελιγράδι θα ταξιδέψει και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του στη μύτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ