28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χωρίς Σι στη Γερμανία η ΑΕΚ

O Μπάντζα Σι αποκλείστηκε από την αποστολή που αναχωρεί την Τρίτη (05/12) για τη Γερμανία, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με την Μπαϊρόιτ για το Basketball Champions League.

O Γάλλος φόργουορντ δεν συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα κι έτσι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους Γερμανούς την Τετάρτη (06/12, 21.00) στο «Oberfrankenhalle», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με το μέλλον του στην ομάδα να κρίνεται πλέον δυσοίωνο. Εξάλλου, με τις έως τώρα εμφανίσεις του εντός κι εκτός συνόρων δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο το Σωτήρη Μανωλόπουλο.

«Είναι πολύ δύσκολο το αυριανό ματς. Η Μπαϊρόιτ είναι ομάδα ρυθμού και επιθετικά πολύ ικανή. Θα πρέπει να ελέγξουμε πολύ καλά αυτά τα δύο κομμάτια. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν και να έχουν καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι τους. Έχουμε δει ότι βρίσκουν πολύ εύκολα σουτ και λέι απ και εκεί πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε για τον αγώνα με την Μπαϊρόιτ ο Θανάσης Παπαχατζής, εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου των «κιτρινόμαυρων».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ