21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χωρίς πλέι μέικερ στη Μόσχα ο ΠΑΟ!

Αποδεκατισμένος θα ταξιδέψει στη Μόσχα για τον εναρκτήριο αγώνα της φετινής Ευρωλίγκας με τη Χίμκι ο Παναθηναϊκός, καθώς την ύστατη στιγμή ανέκυψαν δύο ακόμα σημαντικά προβλήματα.

Δύο από τους Αμερικανούς της ομάδας εγκατέλειψαν την τελευταία προπόνηση λόγω τραυματισμών και φυσικά δεν θα μπουν στο αεροπλάνο. Ο Πιερ Τζάκσον υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο, όπως φανέρωσαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, και τέθηκε νοκ άουτ, δημιουργώντας πολύ μεγάλο "πονοκέφαλο" στον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος ξέμεινε από πλέι μέικερ! Διότι στην Αθήνα μένει και ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με καθήκοντα αναπληρωματικού πόιντ γκαρντ, κι έτσι οι μόνοι διαθέσιμοι "άσοι" αυτή τη στιγμή είναι οι Μποχωρίδης και Καλαϊτζάκης.

Ο άλλος Αμερικανός που τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής είναι ο Άαρον Ουάιτ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Στις θέσεις των δύο αυτών παικτών ο Βόβορας πήρε μαζί του τους Δίπλαρο και Περσίδη.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης για το Λονδίνο, όπου θα διανυκτερεύσει και το μεσημέρι της Πέμπτης θα "πετάξει" από εκεί για τη Μόσχα, όπου την Παρασκευή θα παίξει με τη Χίμκι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ