20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς παίκτες Ευρωλίγκας η Σλοβενία

Οι τρεις παίκτες της Ευρωλίγκας που κλήθηκαν στην Εθνική Σλοβενίας δεν θα δώσουν, τελικά, το παρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο Ζόραν Ντράγκιτς, ο Γιούρι Ματσούρα και ο Έντο Μούριτς «κόπηκαν» από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ράντο Τριφούνοβιτς, ο οποίος για να συμπληρώσει δωδεκάδα κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Μπλαζ Μάχκοβιτς, των Ίλιος Σανς. Οι τρεις τους ήταν στην 14μελή λίστα που είχε ανακοινώσει o 44χρονος τεχνικός, ο οποίος αναγκάστηκε να τους αφαιρέσει καθώς όπως εξήγησε: «Μας λυπεί η απόφαση των συλλόγων να μην αφήσουν τους παίκτες να αγωνιστούν, αλλά τη σεβόμαστε. Αποφασίσαμε να καλέσουμε και το Μάχκοβιτς, ο οποίος δείχνει αυτή την εποχή να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παρά τις αλλαγές, πιστεύω πως ως ομάδα παραμένουμε ποιοτική και με την εμπειρία μας θα πάρουμε καλά αποτελέσματα».

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία θα παίξει στις 24/11 με τη Λευκορωσία και στις 26/11 με την Ισπανία με τους εξής δώδεκα παίκτες: Γιάκα Μπλάζιτς, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Γκρεγκόρ Χρόβατ, Μίχα Λαπόρνικ, Μπλαζ Μάχκοβιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Γκάσπερ Βίντμαρ και Σάσα Ζάγκορατς. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (21/11) στη Λιουμπλιάνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ