18.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Χωρίς Πέτγουεϊ στο Βέλγιο ο Άρης

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στο Βέλγιο, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με την Οστάνδη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός φόργουορντ παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, μετά το έντονο λεκτικό επεισόδιο που είχε στο πρόσφατο ματς με τον Προμηθέα Πατρών στο «Δ. Τόφαλος», για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αναγκάζεται να τον στείλει στα αποδυτήρια κι εν τέλει να τον αποκλείει από την αποστολή του αγώνα της Τρίτης (05/12, 21.30) με τους Βέλγους.

Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας (04/12) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τις Βρυξέλλες κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στην Οστάνδη. Το βράδυ υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο «Versluys Dome». Ο «δράκος» συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής δώδεκα παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Ντιμίτρις Μόραντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Κάιλ Ουίβερ, Κιθ Μπένσον και Γκάρι Μπελ.

Ο 23χρονος γκαρντ, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και την ενσωμάτωσή του στον Άρη, αναμένεται να κάνει επί βελγικού εδάφους το φετινό ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα. Τελευταία φορά που ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε με τους Θεσσαλονικείς ήταν το 2014.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ