20.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς Ντουράντ στους πρώτους δύο τελικούς της Δύσης οι Ουόριορς

Αρκετά σοβαρό είναι το πρόβλημα τραυματισμού του Κέβιν Ντουράντ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για κάποιες ημέρες ακόμα, χάνοντας τους δύο πρώτους τελικούς της δυτικής περιφέρειας ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών είχε τραυματιστεί στο γαστροκνήμιο στο πέμπτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τους Χιούστον Ρόκετς.

Μάλιστα στην αρχή κάποιοι φοβήθηκαν ότι το πρόβλημα ήταν στον αχίλλειο τένοντα, αλλά ευτυχώς αποδείχτηκε ότι είχε υποστεί μία απλή θλάση.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία του μόνο στα παιχνίδια με την ομάδα του Τέξας, αλλά το πρόβλημα αποδεικνύεται πιο σοβαρό.

Ήδη ο Στιβ Κερ ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς, με το πρώτο τζάμπολ να είναι τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/5, 04.00)

Πλέον στο τέλος της εβδομάδας ο Ντουράντ θα εξεταστεί εκ νέου και θα φανεί αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει για το Πόρτλαντ, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ