24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς Μπαρνιάνι η Ιταλία

Μετά από μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας περισσότερο καθόταν κι έκανε θεραπεία, παρά έπαιζε, ο Αντρέα Μπαρνιάνι αποφάσισε να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ. Έτσι κι αλλιώς, εδώ που τα λέμε, πιο κοντά στο να κόψει το μπάσκετ βρίσκεται παρά σε οτιδήποτε άλλο σχετικό με αυτό. Την απόφασή του, πάντως, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter, όπου σημειώνει τα εξής:

"Μετά από μια περίπλοκη λόγω τραυματισμών χρονιά, η καθυστέρηση στην αποθεραπεία μου καθιστά, δυστυχώς και με μεγάλη μου λύπη, ανέφικτη τη συμμετοχή μου στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας".

Εκτός από τον Μπαρνιάνι, στην Εθνική δεν θα κληθεί κατά πάσα πιθανότητα ούτε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, που είχε κι αυτός περιπετειώδη χρονιά, αλλά για άλλους λόγους.

Και οι κακές ειδήσεις για τους Ιταλούς δεν περιορίζονται εδώ, δεδομένου ότι, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Ετόρε Μεσίνα θα αποχωρήσει μετά το Ευρωμπάσκετ από την Εθνική, καθώς οι υποχρεώσεις του με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο ΝΒΑ δεν του επιτρέπουν να είναι παρών στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τα οποία, ως γνωστόν, θα διεξαχθούν φέτος σε δύο "παράθυρα" της σεζόν, τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ