34.9 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Χωρίς Μιλουτίνοφ η Σερβία!

Ούτε ο Νίκολα Γιόκιτς ούτε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ περιλαμβάνονται στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ, όπως την ανακοίνωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Κι αν για τον Γιόκιτς, που θέλει να μείνει να δουλέψει με τους Νάγκετς, που τον προορίζουν του χρόνου για πρώτο βιολί τους, δεν μας καίγεται καρφί, για τον Μιλουτίνοφ το νέο δεν είναι πολύ ευχάριστο για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Και τούτο διότι η απόφαση του Σέρβου σέντερ να μην αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ ελήφθη με σκοπό να μείνει στις ΗΠΑ και να διεδικήσει με όλες του τις δυνάμεις ένα συμβόλαιο από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που έχουν τα δικαιώματά του. Κι αν καταφέρει να πετύχει κάτι τέτοιο, τότε θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό, που σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχει κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Εκτός προεπιλογής της Εθνικής Σερβίας έμεινε και ο τραυματίας Νεμάνια Μπιέλιτσα. Οι παίκτες που κάλεσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την προετοιμασία είναι οι:

Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Βασίλιε Μίσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ