28 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Χωρίς Μάλτση αλλά με… όνειρα διάκρισης ο Ολυμπιακός

Την Γκορζόβ από την Πολωνία θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός στο ΔΑΚ Γλυφάδας (18.00), δίχως να έχει στη σύνθεσή του την Εβίνα Μάλτση.

Η σούπερ σταρ της ομάδας του Πειραιά τραυματίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Λευκάδας.

Στην «ερυθρόλευκη» δωδεκάδα για το παιχνίδι με την Γκορζόβ θα βρίσκονται οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Μιλώντας για τον αγώνα, η κόουτς του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη επισήμανε:

«Δεν θα είναι εύκολο το ματς με την Γκορζόβ. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με ψηλά κορμιά που παίζει γρήγορο μπάσκετ. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιθετικοί στο αμυντικό κομμάτι, να παίξουμε στοχευμένα στην επίθεση και να καταθέσουμε την ψυχή μας. Έχουμε δεδομένη τη σημαντική απουσία της Εβίνας (σ.Μάλτση), θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Μίσσας τόνισε: «Η Γκορζόβ είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει αρκετές καλές αθλήτριες. Από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει πρόκειται για μια ομάδα που έχει ρυθμό και τρέχει. Για εμάς είναι σημαντική η απώλεια της Μάλτση και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που επιτείθεται η Γκορζόβ. Να καλύψουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και στην επίθεση να είμαστε προσεκτικοί στις αδύναμες πτέρυγες που πρέπει να χτυπήσουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό της Μάλτση, ενώ και η Νικολοπούλου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της και έχει μπει στις προπονήσεις».

Όσον αφορά τα εισιτήρια, για τον αγώνα ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας junior όπως ισχύουν και οι κάρτες διαρκείας του Μπάσκετ Γυναικών.

Παράλληλα εισιτήρια των 5€ και 10€ θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ Γλυφάδας από τις 16:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ