16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χωρίς Λούκα ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την άνετη επικράτησή τους στο ΣΕΦ απέναντι στην Τσεγκλέντ, για την 3η αγωνιστική του Eurocup Γυναικών, κι έχουν επικεντρώσει στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον ΟΑΧ.

Στο ΕΑΚ Χανίων δοκιμάζονται το Σάββατο (02/11, 16.00) οι «ερυθρόλευκες», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, κόντρα στον ΟΑΧ. Οι δύο ομάδες είναι αήττητες φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, με το Γιώργο Παντελάκη να αναφέρει σχετικά: «Αρχικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και το δείξαμε την Τετάρτη (30/10) στο ΣΕΦ. Όμως, δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Το ελληνικό πρωτάθλημα και γενικότερα οι εγχώριες διοργανώσεις είναι ο πρώτος στόχος μας. Είμαστε αήττητοι, θέλουμε να παραμείνουμε έτσι και απέναντί μας θα βρούμε τα Χανιά, μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και δεν γίνεται να την υποτιμήσεις».

Αναφορικά με το «κλειδί» της νίκης για τον Ολυμπιακό στην κρητική πόλη πρόσθεσε ο προπονητής του: «Θέλω από τις παίκτριές μου να είναι συγκεντρωμένες και να παίξουν στα γνωστά τους επίπεδα. Η ομάδα πηγαίνει καλά και ευελπιστώ και στην Κρήτη να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είμαι χαρούμενος από όσα βλέπω αυτό το διάστημα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και περιμένω άλλη μία καλή εμφάνιση στα Χανιά».

Εκτός αποστολής για το ματς με τον ΟΑΧ έμεινε η τραυματίας Βασιλική Λούκα. Οι δώδεκα παίκτριες, που θα παραταχθούν επί κρητικού εδάφους, είναι οι Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ