24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς Κοσμά και με Φάρο ο Ολυμπιακός

Το δεύτερο Φάρο Κερατσινίου θα υποδεχθεί ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός, στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για τη 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη στην κυριακάτικη (04/03, 14.30) αναμέτρησή τους για να δώσουν συνέχεια στο εντός συνόρων αήττητο, με τον Κώστα Μίσσα να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη: «Ο Φάρος είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρκετά καλές και έμπειρες παίκτριες με ιδιαίτερη δύναμη αναφορικά με τη γραμμή των ψηλών. Παράλληλα, έχει αδιαμφισβήτητα ποιότητα και στην περιφέρεια. Μία φορά ακόμα η προσέγγιση του παιχνιδιού μας στηρίζεται στην άμυνά μας. Είναι το βασικότερο στοιχείο που οφείλουμε να έχουμε ιδιαίτερη συγκέντρωση. Ταυτόχρονα, πολύ σημαντικό κομμάτι είναι αυτό των ριμπάουντ, γιατί ο Φάρος είναι ομάδα που πηγαίνει γερά σε αυτά. Από εκεί και πέρα, έχοντας ως πρώτο ζητούμενο αυτό, θα δούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων στην άμυνά τους, να βελτιώσουμε το δικό μας κομμάτι στην επίθεση και στους αιφνιδιασμούς μας».

Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τις Πειραιώτισσες, καθώς εκτός παραμένει η Αφροδίτη Κοσμά. Η διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και θα δοκιμάσει από τη νέα εβδομάδα να επανέλθει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Έτσι, η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με το Φάρο Κερατσινίου διαμορφώνεται ως εξής: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ