17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χωρίς Κατσίβελη ο ΠΑΟΚ

Με μία απουσία αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (27/04) ο ΠΑΟΚ για την Εύβοια, όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Κύμη.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, δεν ταξίδεψε τελικά με την ομάδα παρά προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να μην επιβαρυνθεί. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τεράν Πέτεγουεϊ παρότι εξαιτίας ενοχλήσεων στο πέλμα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του, Ηλία Παπαθεδώρου. Ο «Δικέφαλος» θα παίξει το απόγευμα (19.00) κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την Κύμη στη Χαλκίδα και το Σάββατο (28/04, 18.30) οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν ξανά σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό που διοργανώνεται από τους Ευβοιώτες σε συνεργασία με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Τεράν Πέτεγουεϊ, Λίνο Χρυσικόπουλο, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνη Κόνιαρη, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς. Εκτός έμεινε και ο προερχόμενος από τραυματισμό Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ