21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χωρίς δύο στη Λήμνο

Μετά την πλήρη ενσωμάτωση του Μάρκους Σλότερ στις προπονήσεις και την επιστροφή του Βασίλη Τολιόπουλου στην ΑΕΚ ετοιμάζονταν... να πανηγυρίσουν. Για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο η ομάδα ήταν πλήρης και επρόκειτο να αγωνιστεί χωρίς καμία απουσία στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ήφαιστο. Όμως δεν θα είναι τελικά πλήρης!

Διότι χτύπησαν δύο ακόμα παίκτες της και δεν θα κάνουν το ταξίδι στη Λήμνο. Ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε την Πέμπτη στο δεξί μάτι και χρειάστηκε την Παρασκευή να πάει στον οφθαλμίατρο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Εκείνος διέγνωσε πρόβλημα στον κερατοειδή και συνέστησε στον παίκτη αποχή από αγώνες και προπονήσεις για τέσσερις μέρες.

Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς τραυματίστηκε στον δεξί ώμο στην προπόνηση της Παρασκευής. Διαγνώστηκε κάκωση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να μην μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ εναντίον της Ορτέζ.

"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Ήφαιστος είναι μία ομάδα, που διαθέτει πλέον εμπειρία στη Basket League, αλλά και ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Οι ηλικίες των παικτών του είναι τέτοιες, που το κάνουν ξεκάθαρο αυτό για μας. Περιμένουμε από τους παίκτες του να μας παίξουν πολύ σκληρά, όπως κάνουν σε κάθε αγώνα στη Λήμνο", δήλωσε ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Και πρόσθεσε:

Πρώτα απ’ όλα, στόχος μας είναι να «ματσάρουμε» την ενέργεια που βγάζει ο Ήφαιστος στο παρκέ και μετά να βρούμε κάποιες λύσεις στην επίθεσή μας, ώστε να διασπάσουμε την άμυνά του και να πάρουμε τη νίκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ