23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς Γιάννη… εκδίκηση οι Χόρνετς (vids)

Μιλγουόκι Μπακς και Σάρλοτ Χόρνετς τέθηκαν για δεύτερη διαδοχική φορά αντιμέτωποι, με τη νίκη να καταλήγει με 111-106 στις «σφήκες».

Εν τη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, τα «ελάφια» δεν τα κατάφεραν στο «Spectrum Center», μετά την επικράτησή τους στο «BMO Harris Bradley Center». Ο Ντουάιτ Χάουαρντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 21π., μαζί με 16 ριμπάουντ, κι άλλους 19π. με οκτώ ασίστ είχε ο Κέμπα Ουόλκερ. Ο Κρις Μίντλετον τελείωσε με 31π., πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο και ο Έρικ Μπλέντσο «σταμάτησε» στους 16π., συν εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ από πλευράς ηττημένων.

«Σίγουρα, δεν ανησυχώ. Απλώς πρέπει να είμαι λίγο προσεκτικός. Αυτό θέλει η ομάδα μου να κάνω. Είναι η καλύτερη απόφαση για το γόνατό μου. Πρέπει να είμαι προσεκτικός, επειδή στο κάτω κάτω είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Θέλουμε να προχωρήσουμε πολύ στα πλέι οφ. Δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τώρα στο γόνατό μου, που θα επηρεάσει την ομάδα μακροπρόθεσμα», παραδέχθηκε στη «Journal-Sentinel» ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ, με τον Τζέισον Κιντ να προσθέτει: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Είναι λογικό να πονάει λίγο. Παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ