13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χωρίς Βεργίνη στην Φινλανδία ο Άρης

Ο Άρης "πετάει" για την Φινλανδία για την αναμέτρηση με την Κατάγια (7/11, 18.30) για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Και θα ταξιδέψει με... ενδεκάδα, αφού ο Δημήτρης Βεργίνης έμεινε εκτός αποστολής.

Η ομάδα αναχώρησε το πρωί, θα προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη, από όπου θα πατέξει για το Ελσίνκι και από εκεί θα πάρει νέα πτήση για να προσγειωθεί τελικά στην πόλη Γιονσούου στις 21.15! Ο Άρης έχει προγραμματισμένη προπόνηση στην Φινλανδία αύριο το πρωί.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι Τζόουνς, Κάιζερ, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ. Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

Ο εκ των συνεργατών του Βαγγέλη Αγγέλου στο τεχνικό επιτελείο, Βαγγέλης Σπυρίδης, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της κατάγια και το τι πρέπει να κάνει ο Άρης: “Κομβικό σημείο για τη συνέχεια της πορείας μας στο FIBA Europe Cup, είναι o αγώνας με την Κατάγια. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας διατηρήσει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, ένας τομέας, στον οποίο στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε τους περισσότερους πόντους. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε στο γήπεδο μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε εύκολους ποντους. Μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι για τη Φινλανδία. Σίγουρα η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης”.

Photo ArisBC

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ