24.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς Βέσελι στo ΣΕΦ η Φενέρμπαχτσε

Χωρίς το Γιαν Βέσελι θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε στην εκτός έδρας αναμέτρησής της με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο 28άχρονος φόργουορντ/σέντερ έγινε για πρώτη φορά πατέρας, εξ ου και δεν ακολούθησε την Τετάρτη (14/11) την αποστολή του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του Νατάλια και του νεογέννητου γιου τους. Αν και οι πληροφορίες έλεγαν αρχικά πως θα ταξιδέψει αυθημερόν, από το «Κεμάλ Ατατούρκ» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να δώσει το παρών στο βραδινό (15/11, 21.00) παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο αποφασίστηκε τελικά, από το Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να τεθεί εκτός αποστολής.

Ο Τσέχος είχε την πρόθεση να παίξει κόντρα στους Πειραιώτες, ερχόμενος στη χώρα μας έστω και την τελευταία στιγμή, αλλά ο Σέρβος τεχνικός προτίμησε να μην τον πιέσει και του παραχώρησε ακόμα μία ημέρα άδεια. Έτσι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στο δύσκολο παιχνίδι της «Φενέρ» με τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαΐλ Σενόλ, με το -σημαντικό- κενό που αφήνει με την απουσία του να καλύπτεται εκ των έσω, από τους συμπαίκτες του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ