15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χωρίς απουσίες στη Ρόδο ο Άρης

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (10/11, 15.45) αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο για την 5η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώθηκε στο ΚΓ Μαρκόπουλου. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος στην προπόνηση, καθώς και ο Δημήτρης Βεργίνης πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν στις 19:10 από την Αθήνα για τη Ρόδο. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ. Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου στο τεχνικό επιτελείο των "κίτρινων", Σάββας Καμπερίδης, μίλησε στο www.arisbc.gr για την αυριανή (10/11) αναμέτρηση με τον Κολοσσό:

«Μετά την ήττα από την Κατάγια για το FIBA Europe Cup, όλη η συγκέντρωση εστιάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά μας δημιουργεί προβλήματα στη Ρόδο. Βασίζεται κυρίως στην εξάδα των ξένων και στην εμπειρία και την ικανότητα του Μαυροειδή. Καθοριστικό σημείο του αγώνα είναι να σταματήσουμε την επιθετικότητα των τεσσάρων ξένων περιφερειακών, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στο set παιχνίδι. Θα πρέπει να επιβληθούμε στο παιχνίδι από την άμυνα μας, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Φινλανδία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ