25.6 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

«Χτίζει» το αύριο ο Πανερυθραϊκός (pic)

Στον Πανερυθραϊκό δεν... χορταίνουν με την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ για τους Εφήβους, με τη διοίκηση να καλεί σε δοκιμές για ταλαντούχους αθλητές, που θέλουν να διεκδικήσουν τη δική τους ευκαιρία, έχοντας τη δυνατότητα μάλιστα να τεθούν υπό τις οδηγίες του επί χρόνια τεχνικού της ανδρικής ομάδας, Δημήτρη Χουχουλή.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«"Χτίζουμε" το "αύριο", προετοιμαζόμαστε για την Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Από τη νέα σεζόν, ο Πανερυθραϊκός μας, μετά την τεράστια επιτυχία της Ανόδου, θα αγωνίζεται στην Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Εφήβων της ΕΣΚΑ και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία ενίσχυσης και στελέχωσης της ομάδας μας, εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής με τους κορυφαίους!

Γι' αυτό και καλούμε τους αθλητές που είναι γεννημένοι το 2001 και το 2002 να συμμετάσχουν στα try-out του Πανερυθραϊκού, μέσα απ' τα οποία θα στελεχωθεί η Εφηβική μας ομάδα για την προσεχή Αγωνιστική περίοδο 2018-2019, που θα την βρει στην Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΕΣΚΑ, ενώ οι παίκτες που θα επιλεγούν θα αγωνίζονται παράλληλα και στην ομάδα Νέων (Under 21).

Τα try-out θα πραγματοποιούνται στο "σπίτι" του Πανερυθραϊκού, το κλειστό "Στέλιος Καλαϊτζής", υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητικού μας τιμ, με επικεφαλής τον τεχνικό της ανδρικής μας ομάδας, Δημήτρη Χουχουλή.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 6200024 και 693 6333447».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ