23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Χτίζει» τον νέο Ολυμπιακό ο Παντελάκης

Με το Γιώργο Παντελάκη στην άκρη του πάγκου του θα πορευθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδος ο Ολυμπιακός.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στο επιτελείο των «ερυθρολεύκων» από τη στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος, ανέλαβε πέρυσι την ομάδα ως πρώτος προπονητής και ανανέωσε το συμβόλαιό του και για την καινούρια χρονιά, με τον ίδιο να αναφέρει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Όσον αφορά στους στόχους του, για τη σεζόν 2019-2020, συμπλήρωσε: «Προερχόμαστε από μια χρονιά που κατακτήσαμε το νταμπλ, διευρύνοντας το σερί μας στην Ελλάδα και παίζοντας στην Ευρωλίγκα, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η σεζόν που πέρασε έδειξε τη δυναμική της ομάδας μας και είναι οδηγός της χρονιάς που ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνίζεται στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο και να χαρίζει τίτλους στον κόσμο του. Αυτό που θέλω να τονίσω, από τη μεριά μου, είναι ότι φέτος θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι μέσα στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παντελάκη, με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως πρώτος προπονητής, στον πάγκο των αήττητων νταμπλούχων. Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παντελάκη και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Θάνος Νίκλας, ενώ στο τεχνικό τιμ προστίθεται ο Βαγγέλης Ανυφάντης ως νέος γυμναστής της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ