20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Χρώματα με αιτία για την Εστουδιάντες (pic, vids)

Η Εστουδιάντες παρατάχθηκε στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης με εμφανίσεις που δεν είχαν καμία σχέση με την κλασική της ομάδας. Πάνω της υπήρχαν όλα τα χρώματα της παλέτας, έντονα, ζωηρά, ανακατεμένα, θυμίζοντας απλά.. Ισπανία. Αυτή την ιδιόρρυθμή δική της τέχνη με τα χρώματα, τις γραμμές, τα σχήματα. Δεν τους ήρθε έτσι ξαφνικά εκεί στους "φοιτητές".

Η ιδέα της Εστουδιάντες να συνδυάσει τέχνη και αθλητισμό ήταν πολύ καλή, το έργο εξαιρετικό, κατά πόσο είναι εύκολο να σουτάρεις σε αυτό το καλάθι, μένει να φανεί

Η έμπνευση ήταν ένας τοίχος τον οποίο ανέλαβε ο Οκούντα Σαν Μιγέλ και η ομάδα του ( @okudart, Okuda San Miguel), ένας τοίχος μέσα στο γήπεδο. Το σχέδιο έγινε στο χαρτί, μεταφέρθηκε στον τοίχο και από εκεί στις φανέλες της ομάδας. Μάλιστα το χεράκι τους στο έργο τέχνης έβαλαν με τα δικά τους σπρέι και αθλητές και αθλήτριες της ομάδας. Είναι ένα μέρος του προγράμματος "νιώστε τα χρώματα", "siente los colores", που μετατρέπει επιφάνειες σε δημόσιους χώρους από άχρωμους και άοσμους σε μια όαση χρωμάτων. Ειδικά σε περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Έχει ζωγραφίσει τοιχογραφίες στην Ινδία, στο Μάλι, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Χιλή, τη Βραζιλία, το Περού, τη Νότια Αφρική, το Μεξικό, τον Καναδά, το Μαρόκο και την Ουκρανία, εκτός φυσικά από την Ισπανία.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ