24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χρυσικόπουλος: “Στόχος μας η τετράδα”

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα ήταν ειλικρινής λέγοντας πως δεν περίμενε να πάρει τόσο μεγάλη έκταση το σκορ.

"Πιστεύαμε στη νίκη, αλλά δεν περιμέναμε να πάρει τέτοια έκταση το σκορ. Ήμασταν συγκεντρώμενοι και σε συνδυασμό με την πολυφωνία άνοιξε η ψαλίδα. Σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τη διαφορά μέχρι το τέλος", είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τη διαχείριση της νίκης: “Αυτή η διαφορά ίσως είναι και παγίδα. Είμαστε όμως συγκεντρώμενοι σε αυτό που κάνουμε και θα το κάνουμε να δουλέψει"

Για τη δική του απόδοση: "Αισθάνομαι πολύ καλά αυτό το διάστημα. Δεν σκέπτομαι την Εθνική αλλά μόνο τον ΠΑΟΚ. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το κάνω. Μόνη μου έννοια είναι να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, είτε του ΠΑΟΚ είτε της Εθνικής. Η άμυνα είναι θέμα θέλησης και σήμερα ήταν ευδιάκριτο στοιχείο. Οποιος και να ήταν απέναντι μας θα τα καταφέρναμε".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταιο διάστημα: “Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση και συγκέντρωση, στόχος μας είναι η τετράδα. Μας στεναχωρούν οι πρώτες ήττες, όμως καμία ομάδα δεν χτίστηκε τον Σεπτέμβριο. Η ομάδα βελτιώνεται όμως και αυτό είναι το σημαντικότερο”.

Για τον αγώνα με την Γκαζιαντέπ, που ακολουθεί: “Αν νικήσουμε θα έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Αν χάσουμε τελειώνουν οι πιθανότητες μας. Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ